logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiszivárgott miért szakít Gisele Bündchen és Tom Brady

| Szerző: hirado.hu
Úgy tűnik menthetetlen a sztárpár házassága, a gyönyörű szupermodell ezt már képtelen megbocsátani férjének.

Hetek óta cikkeznek róla a lapok, hogy válságba került Gisele Bündchen és az amerikai futballjátékos, Tom Brady házassága. Úgy tudni, a pár nagyon összeveszett, a téma pedig ezúttal is a Buccaneers irányítójának sokkoló döntése miatt pattant ki, miszerint mégsem vonul vissza az NFL-ből. Gisele hosszú évek óta várta gyermekei apjának visszavonulását, és a bejelentés után okkal hitte, hogy ezentúl minőségi időt tölthet majd együtt az egész család. Tom azonban pár hét leforgása alatt meggondolta magát.

Kapcsolódó tartalom

Brady döntése úgy tűnik végleg véget vet a sztárpár kapcsolatának, bennfentesek a PageSixnek elárulták, hogy mindketten válóperes ügyvédet fogadtak, és jelenleg a több millió dolláros birodalmuk felosztását fontolgatják.

„Sosem gondoltam volna hogy ez a vita lesz a végük, de úgy látszik mégis. Nem hiszem, hogy innen lenne még visszaút. Ügyvédeket fogadtak és most azt beszélik meg, mit hogyan intézzenek a válás során.”

(Fotó: Instagram/@gisele)

A 44 esztendős, hétszeres Super Bowl-győztes irányító február elsején jelentette be, hogy befejezi aktív pályafutását – Tom Brady akkor a családjával indokolta döntését. Noha több NFL-bennfentes már akkor megszellőztette, hogy nem lenne meglepő, hogyha a szupersztár hamarosan visszatérne, Brady sokáig hallgatott, s úgy tűnt, hogy valóban szögre akasztja a cipőjét. Az NFL történetének legeredményesebb játékosa végül 41 napig „bírta”, majd közösségi oldalán tudatta, hogy még nem áll készen a visszavonulásra, befejezetlen ügye van, így visszatér a 2022-es szezonra is.

Bündchen és Brady 2009-ben házasodott össze, két gyermeket nevelnek, a 12 éves Benjamint és a 9 éves Viviant. Bradynek van még egy idősebb fia, a 15 éves Jack, aki exétől, Bridget Moynahantől született.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még