logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ez nézhetetlen! Felháborodtak a rajongók a Sárkányok háza legújabb epizódján

| Szerző: hirado.hu
A nézők negatív visszajelzéseire az HBO is reagált, megvédve a sorozat készítőit.

A Sárkányok háza hetedik epizódja nem nyerte el a rajongók tetszését, no nem a tartalma, hanem a megvilágítása miatt. A nézők szerint az éjszakai jelenetek nézhetetlenül sötétek voltak, pont mint a Trónok harca utolsó évadának A hosszú éjszaka címet viselő epizódjánál. A két részben egy közös tényező van, méghozzá az Emmy-díjas Miguel Sapochnik rendező.

A Twittert alig pár órával a premier után, ellepték a csalódott üzenetek, amire az HBO is reagált hivatalos közösségi profilján, megvédve a készítőket.

„Nagyra értékeljük, hogy megkerestetek minket a Sárkányok háza 7. epizódjának túl sötét látványvilága miatt. A jelenet sötétített megvilágítása szándékos kreatív döntés volt.”

A csatorna egy kommentre válaszolt, amelyben a felhasználó írásos bocsánatkérést követelt minden néző nevében, mivel szerinte az egész rész „szó szerint nézhetetlen volt”.

Kapcsolódó tartalom

Nem először éri hasonló kritika a rendezőt, az ő nevéhez köthető A hosszú éjszaka című epizód is. Akkor a rajongók szintén felháborodtak a sötét, homályos és nézhetetlen csatajelenetek miatt. Sapochnik kiállt a döntése mellett, mondván, hogy sötét megvilágítású operatőri munkára volt szüksége a sorozat hangulatának bemutatására.

Kiemelt kép: illusztráció

Ajánljuk még