logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ringo Starr megbetegedett – sorra mondja le a koncertjeit

| Szerző: hirado.hu
A Beatles 82 éves dobosa nem lépett színpadra a hétvégén, sajtósai pedig rejtélyesen csak annyit közöltek, hogy nem koronavírus áll a zenész rosszullétének hátterében.

Ringo Starr váratlanul lemondta szombati koncertjét bandájával, az All Starral, miután a 82 éves dobos rosszul lett az utolsó pillanatban. A koncertre várakozók semmilyen tájékoztatást nem kaptak.

A banda szóvivője később elmondta, hogy Ringo nem a koronavírus miatt mondta le a koncertet, de többet nem árult el a zenész állapotáról.

Kapcsolódó tartalom

Az elmaradt fellépést a szervezők igyekeznek átütemezni egy másik időpontra, de a jegyek árát is visszatérítik annak, aki kéri.

Ringo azóta sorra lemondta közelgő fellépéseit, és állapotáról azóta se közöltek biztató információt.

Párizs, 2018. június 7.
Ringo Starr angol dobos, az egykori Beatles zenekar tagja fellép a Ringo Starr and His All Starr Band nevű zenekarával az együttes európai koncertkörútjának kezdőnapján, 2018. június 6-án Párizsban. (MTI/EPA/Etienne Laurent)

A zenész 1989-ben alapította All-Starr Band nevű formációját, amelyben rajta kívül is számos világhírű zenész játszik. Az évek során a csapatnak tagja volt mások mellett Joe Walsh, Peter Frampton, Todd Rundgren és Sheila E. is.

Ajánljuk még