logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ennyi volt! Válik a Love is Blind házaspárja

| Szerző: hirado.hu
Alig pár hónappal a műsor után beadta a válókeresetet a Love is Blind azaz a Vak szerelem álompárja.

Még ha a szerelem néha vak is, az nem jelenti azt, hogy tartós is. Ez a helyzet a Love is Blind nyerteseivel, Iyanna McNeely-vel és Jarrette Jones-szal is, akik bejelentették, hogy elválnak. A pár a Netflix népszerű társkeresőműsorának legújabb évadában jött össze.

A TMZ által megszerzett dokumentumok szerint Iyanna és Jarrette kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik. Az egykori szerelmesek állítólag már meg is egyeztek a vagyonelosztásról, így már csak a bíró véglegesítésére várnak.

Kapcsolódó tartalom

A műsor nyertesei már augusztusban bejelentették, hogy szakítanak, mivel a Love is Blind befejeztével nem tudták összeegyeztetni a közös életüket. Valójában már a műsorban is számos utalást kaptunk arra, hogy az életmódjuk nem passzol egymáshoz. Míg Jarrette bulizós és imádja az agglegény életet, addig Iyanna inkább otthonülő típus volt.

Kapcsolódó tartalom

Végül úgy ítélték meg, hogy ezeket a problémákat letudják küzdeni, ezért ország-világ előtt kimondták az igent. A műsorban a versenyzők úgy randiznak, hogy nem látják, csak hallják egymást. Ha azonban eljegyzésre kerül a sor, akkor találkoznak először szemtől szemben.

Nemrég egyébként a Netflixen futó műsor egyik szereplője beperelte a streamingszolgáltatót a munkajogi szabályok megsértése miatt. Állítólag ételt és italt alig kaptak, alulfizették őket és arra bátorították a szereplőket, hogy minél több alkoholt fogyasszanak.

Ajánljuk még