logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiderült, mi okozhatta Coolio halálát

| Szerző: hirado.hu
A rapper barátja otthonában esett össze, a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

 

Coolio boldognak és egészségesnek tűnt élete utolsó napján, de barátai szerint a rapper súlyos asztmában szenvedett. Szerintük ez vezethetett a sztár halálához.

Több, a néhai rapperhez közel álló forrás is nyilatkozott a TMZ-nek, akik mind megemlítették az asztmáját, és azt, mennyire megkeserítette az elmúlt éveit. A betegségről egyébként a család a halálesetet vizsgáló nyomozóknak is beszámolt, hiszen a rapper mindig több inhalátorral utazott, sőt a színpadon is használta őket néhány fellépése során.

Az Amerikai Szív Szövetség egy nemrégiben készült tanulmánya szerint az asztmával diagnosztizált embereknél nagyobb a szívroham kockázata. Ráadásul azok az emberek, akik naponta használnak asztma elleni gyógyszert, 60%-kal hajlamosabbak a szívrohamra, és stroke-ra.

Kapcsolódó tartalom

Coolio a halála előtt bement a fürdőszobába, magára zárta az ajtót, majd összeesett, barátja törte rá az ajtót, hogy bejusson hozzá.

Coolio, eredeti nevén Artis Leon Ivey Jr. a nyolcvanas években tűnt fel a popiparban, de nagy sikereit csak 1995-ben érte el, amikor megjelent Gangsta’s Paradise című száma. A dal a Veszélyes kölykök című film kísérőzenéje volt. Los Angelesben, egy barátja lakásában hunyt el, a kiérkező mentők szívleállást állapítottak meg az 59 éves sztárnál.

Ajánljuk még