logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jávorszarvas szakította félbe A galaxis őrzői rendezőjének esküvőjét

| Szerző: hirado.hu
James Gunn feleségül vette a gyönyörű színésznőt, Jennifer Hollandet, akivel együtt dolgoztak a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag, valamint a Peacemaker – Békeharcos című sorozaton.

A filmrendező és Jennifer Holland hét együtt töltött év után, összekötötték az életüket. Az ifjú pár közös életének első legszebb napján jelen volt a család, a barátok és a kollégák is, az esküvőn részt vett A galaxis őrzői stábjának nagy része, köztük Chris Pratt, Zoë Saldana, Sean Gunn, Michael Rooker, Pom Klementieff és Karen Gillan, valamint Az öngyilkos osztagból John Cena, Joel Kinnaman és David Dastmalchian.

„James! Köszönöm, hogy megosztottad velem a szerelmedet, az életedet és a családodat. Köszönöm, hogy engem választottál és, hogy a nap minden percében megnevettetsz. Sok-sok év kövesse az első rendkívüli hetet.”

Kapcsolódó tartalom

A násznép már a helyén ült, várva a menyasszony érkezését, amikor egy mit sem sejtő jávorszarvas sétált át az esküvő helyszínén.

„Micsoda hihetetlen, gyönyörű és lenyűgöző nap, a világ legcsodálatosabb családjával és barátaival körülvéve. És igen, az ott egy jávorszarvas, ami a szertartás elején bukkant fel, azonnal ellopva rólunk a reflektorfényt”

– írta a vőlegény az Instagramra feltöltött fotók mellé.

Ajánljuk még