logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Amal Clooney-n legelteti a szemét a fél város

| Szerző: hirado.hu
Amal vadítóan festett a vörös szőnyegen talpig aranyba csomagolva.
George Clooney és felesége, Amal Clooney a Clooney Alapítvány első Justice Albie Awards átadóján. EPA/PETER FOLEY

Ha rangsorolni kéne Hollywood legstílusosabb sztárpárjait, a Clooney-házaspár bizony előkelő helyen szerepelne azon a listán. Nos, az érdem főleg a 61 éves színész gyönyörű feleségének jár, aki kitűnő érzékkel válogatja össze az ízléses és egyben káprázatos megjelenéseit.

Kapcsolódó tartalom

A 44 éves emberjogi ügyvéd egy lenyűgöző arany-ezüst rojtos estélyiben vonult végig a vörös szőnyegen, a Clooney Alapítvány első Justice Albie Awards átadóján, amit a New York-i Közkönyvtárban rendeztek.

Az eseményen olyan hírességek vettek részt, mint Julia Roberts, Cindy Crawford, Dua Lipa, John Krasinski, Drew Barrymore, Meryl Streep és Donatella Versace.

A Clooney Foundation for Justice által alapított díjat olyan újságírók, emberi jogi vezetők és más globális igazságvédők kaphatják meg, akik nagy kockázatnak vannak kitéve azért, amit képviselnek vagy tesznek – olvasható a kiadott közleményükben, amit az Entertainment Tonight tett közzé.

Kapcsolódó tartalom

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => George Clooney és felesége, Amal Clooney a Clooney Alapítvány első Justice Albie Awards átadóján. EPA/PETER FOLEY
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2022/10/10214681-scaled-e1664798071352-1024x578.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még