logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jessica Simpson pont úgy néz ki, mint 20 évvel ezelőtt

| Szerző: hirado.hu
Az énekeső 45 kilótól szabadult meg és azt is elárulta hogyan.

1999-ben üstökösként robbant be a popzene egén a bomba alakú, de még inkább tökéletes hangú énekesnő, Jessica Simpson. Később férjhez ment, és innentől mintha minden döcögősebben ment volna. A lemezek már nem fogytak, a dalok kevésbé voltak jók, és elkezdtek a kilók felszaladni az addig karcsú testre.

Jess három gyermek után inkább lett főállású anya, mintsem ünnepelt popsztár. Minden bulvártermék azzal volt tele, mennyire meghízott. Nem tudott elmenni talkshowkba anélkül, hogy ne firtatták volna súlyát.

Mostanra azonban a kemény munkának köszönhetően teljesen visszanyerte húsz évvel ezelőtti alakját és elárulta, hogy leginkább étrendjének megváltoztatása járult hozzá a drámai fogyásához.

„Elmentem egy táplálkozási szakértőhöz, hogy rendbe tegye az étkezési szokásaimat. Most újra régi önmagamnak érzem magam. Boldog vagyok és sokkal több az energiám, a fogyás megfiatalított.”

Rajongói persze nem győzték dicsérni kitartásáért az énekesnőt, aki tavaly egy interjúban árulta el, hogy komoly testképzavarban szenvedett évekig, de 2021-ben végre kihajította az ablakon az otthoni mérleget.

Kapcsolódó tartalom

A kétezres évek szőke bombázója tavaly novemberben egy 2017-ben készült fotót osztott meg magáról az Instagramon, amin szinte teljesen felismerhetetlen volt.

Jessica három közös gyermeket nevel férjével Eric Johnsonnal, a 10 éves Maxwellt, a 9 éves Ace-t és a 3 éves Bridie-t.

Ajánljuk még