logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Anne Heche örökségén civakodik a filmsztár fia és exe

| Szerző: hirado.hu
Az Anne Heche vagyonáért folytatott csata még messze nem ért véget.
epa10116819 (FILE) – Anne Heche arrives for the 25th Annual Race To Erase MS Gala at The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California, USA, 20 April 2018 (reissued 12 August 2022). A statement from the actor’s representative released on late 11 August 2022 is cited that Heche “is not expected to survive.” Heche was hospitalised and on life support after suffering severe burns and critical injuries in a car crash on 06 August 2022. EPA/NINA PROMMER *** Local Caption *** 54279020

Heche legidősebb fia, Homer Laffoon a héten újabb bírósági dokumentumokat nyújtott be, amelyekben tiltakozik annak a 2011-es e-mailnek az érvényessége ellen, amelyet édesanyja állítólag volt barátjának, James Tupper-nek küldött, és amelyben őt nevezte ki a hagyaték végrehajtójának.

A 20 éves Homer ragaszkodik ahhoz, hogy az e-mail nem felel meg az érvényes, hivatalos, tanúval ellátott végrendelet jogi követelményeinek, mivel nem szerepel rajta se édesanyja se a tanúk aláírása.

A színésznő augusztus 12-i tragikus halálát követően, fia beadvány nyújtott be, hogy őt nevezzék ki a hagyaték végrehajtójának, és kérte, hogy őt és féltestvérét, Atlas Tuppert tüntessék fel édesanyjuk egyedüli örököseiként.

James Tupper és Anne Heche 2018-ban szakítottak, kapcsolatukból született a most 13 éves Atlas. A férfi fán terem színésze nem sokkal Heche halála után szintén iratokat nyújtott be a bíróságra, amelyekben arra hivatkozik, hogy a néhai színésznő 2011 januárjában küldött üzenetében őt nevezte meg egyedüli örökösének.

Beadványában az 57 éves Tupper továbbá azzal érvelt, hogy Homer nem alkalmas Heche vagyonának kezelésére, rámutatva fiatal korára, munkahelyének hiányára és az édesanyjával való elhidegült kapcsolatára.

Kapcsolódó tartalom

A Los Angeles-i Hollywood Forever Temetőben helyezték végső nyugalomra az 53 évesen elhunyt Anne Hache színésznőt. A Hat nap, hét éjszaka sztárját augusztus 14-én kapcsolták le a gépekről, miután olyan súlyos agysérülést szenvedett autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni.

Heche augusztus 5-én autójával először egy garázsba rohant bele, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva. A halottkém jelentése szerint a színésznő halálát a füstmérgezés és a súlyos égési sérülések okozták. A halálához hozzájáruló tényezőként tompa ütés okozta szegycsonttörést is felsorolták. A rendőrség Anne halálát balesetnek minősítette.

Ajánljuk még