logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Miley Cyrus apja túl van a váláson, eljegyezte fiatal barátnőjét

| Szerző: hirado.hu
Billy Ray Cyrus barátnőjének ujján hatalmas gyémánt gyűrűt szúrtak ki a rajongók.

A 61 éves countrysztár öt hónappal a válása után, úgy tűnik eljegyezte fiatal szerelmét, a szintén szakmabeli Firerose-t.

A gyűrűt az énekesnő egyik Instagram fotóján szúrták ki a rajongók, bár a lánykérést egyelőre nem erősítette meg egyik fél sem. Pár nappal Firerose posztja előtt, Billy Ray is kitett néhány közös képet kedvesével az Instagramra, a fotókon pedig ugyanaz a gyűrű díszíti az énekesnő ujját.

A countryénekes rajongói és közeli barátai gyorsan gratuláltak is a párnak az eljegyzéshez a kommentek között.

Az nem világos, hogy Billy Ray és Firerose mióta randiznak egymással, de tavaly együtt dolgoztak a New Day című dalon.

Kapcsolódó tartalom

A lánykérés híre sokakat meglepett, tekintve, hogy az énekes és felesége, Tish Cyrus csak öt hónappal ezelőtt adta be a válókeresetet

„Harminc év, öt csodálatos gyermek és megannyi életre szóló emlék után úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk, a szívünkben nincs szomorúság, csak szeretet. Együtt nőttünk fel, családot alapítottunk, amelyre különösen büszkék lehetünk, de most itt az ideje, hogy megtaláljuk a saját utunk” – állt az egykori sztárpár közös közleményében

A beadott papírokból az is kiderült, hogy Tish és Billy Ray két éve nem éltek házastársi életet, és nem is laktak egy fedél alatt.

Az 1998-ban összeházasodott pár most harmadszorra adta be a válási papírokat. Először személyes indokokra hivatkozva Billy Ray szeretett volna elválni 2010-ben, akkor ő vonta vissza a dokumentumokat, majd 2013-ban ismét külön utakon akarták folytatni, akkor Tish indítványozta azt és hasonlóan a mostani helyzethez, a bíróság helyezte hatályon kívül a válást.

Ajánljuk még