logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A súlyos beteg Selma Blair spárgájától mindenki szája tátva maradt

| Szerző: hirado.hu
A színésznő nemrég még csak botra támaszkodva tudott közlekedni, most pedig észvesztően ropja egy Elvis Presley feldolgozásra a Dancing With the Starsban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selma Blair (@selmablair) által megosztott bejegyzés

A rajongók könnyekig hatódtak Selma Blair rendkívül energikus produkciójától. A Kegyetlen játékok sztárja lenyűgözte a közönséget, cigánykereket hányt és spárgázott.

Selma a fellépésük előtti bejátszóban elismerte, hogy a próbák extra kihívást jelentettek számára, mivel a koreográfia megköveteli, hogy az ember az izommemóriára támaszkodjon és a szklerózis multiplex ezt megnehezítette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selma Blair (@selmablair) által megosztott bejegyzés

„Nagyon ideges voltam, hogy az élő show alatt is sikerüljön elkapnom a tánc gyors tempójú mozdulatait. A betegségem miatt néha nem tudom rávenni a testemet arra, hogy azt tegye, amit szeretnék”

– vallotta be a színésznő, akinek legjobb barátja, Sarah Michelle Geller, akivel együtt játszottak a Kegyetlen játékokban, végig ott szorított a produkció alatt a nézők soraiban.

Kapcsolódó tartalom

„Csodálatos, hogy Sarah itt volt. Ő velem volt az első hollywoodi filmemtől kezdve, és hogy 25 évvel később eljön valami ilyesmire, az elmondhatatlan érzés. A legjobb barátok vagyunk, de hogy ez összejött az időbeosztásával és mindennel, ez egyszerűen csodálatos.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Michelle (@sarahmgellar) által megosztott bejegyzés

A színésznő 2018 októberében közösségi oldalán jelentette be, hogy orvosai szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, 2019 nyarán pedig átesett egy három hónapos kezelésen, amely a színésznő egyetlen esélye volt a gyógyulásra.

Az őssejt-transzplantációra és a kemoterápiára azután volt szükség, hogy Selma már szinte egyáltalán nem tudta mozgatni a bal lábát, alig tudta formálni a szavakat.

Ajánljuk még