logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fordulat Johnny Depp rágalmazási perében - kínos helyzetben az exfeleség

| Szerző: hirado.hu
A 36 éves színésznő új ügyvédet vett fel csapatába, hogy megússza a kártérítést.

Amber Heard ismét ügyvédet váltott annak érdekében, hogy két biztosítótársaság átvállalja a kártérítési összeget, amellyel most Johnny Deppnek tartozik.

Az Aquaman színésznőjének több mint 10 millió dollár kártérítést kell fizetnie volt férjének, miután a bíróság úgy ítélte meg, hogy egy 2018-as újságcikkben rágalmazta Deppet.

Kapcsolódó tartalom

Heard nemrég felvette Kirk Pasichot a jogi csapatába, annak érdekében, hogy rávegyen két biztosítótársaságot a kártérítése összegének fedezésére. Amber Heard költségei állítólag több mint 8 millió dollárra duzzadtak, még mielőtt a virginiai per egyáltalán elkezdődött volna.

Amber Heard MTI EPA/JIM LO SCALZO / POOL

A vitában a Travelers Commercial Insurance Company és a New York Marine General Insurance Company érintett. A Travelers eredetileg 2021 júliusában perelte be a
New York Marine-t, hogy visszakapja a költségek felét, amelyeket Amber Heard védelmére fordított.

A biztosítók jelenleg azért perelik Ambert, hogy ne kelljen hozzájárulniuk a rágalmazási perhez, egy kaliforniai törvényre hivatkozva, amely nem kötelezi a biztosítókat a szándékos törvénysértések fedezésére, mely alatt Depp szándékos rágalmazását értik.

Ajánljuk még