logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Brad Pitt és Emily Ratajkowski között felforrósodott a levegő?

| Szerző: hirado.hu
A hollywoodi sármőr és a válófélben lévő gyönyörű modell, állítólag egyre több időt tölt egymással.

Az 58 éves színész és a nála 27 évvel fiatalabb modell úgy tudni elkezdte komolyabbra fűzni a barátságát – árulta el a People magazinnak egy forrás, azonban azt hozzátette, hogy kettejük kapcsolata még nem komoly és nem randiznak hivatalosan.

Emily Ratajkowski a hónap elején adta be a válókeresetet a manhattani legfelsőbb bíróságon. A modell és színésznő a hírek szerint a júliusban szakított férjével, a 41 éves Sebastian Bear-McClarddal, miután rájött, hogy párja megcsalta.

Kapcsolódó tartalom

Az egykori sztárpár 2018-ban ismerkedett meg egymással, majd néhány hét randevúzás után összekötötték az életüket. Első gyermekük 2021 márciusában született meg, aki a Sylvester nevet kapta.

Ami Bradet illeti, neki továbbra is folyamatban vannak a jogi vitái exfeleségével, Angelina Jolieval. Az egykori házaspárnak hat gyermeke van, a 21 éves Maddox, a 18 éves Pax, a 17 éves Zahara, a 16 éves Shiloh és a 14 éves ikrek, Vivienne és Knox.

A színész a válás óta a filmvászon mellett a művészetben kamatoztatja tehetségét, nemrég nyílt meg első szoborkiállítása Finnországban.

Ajánljuk még