logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Brad Pitt szerint van nála vonzóbb férfi Hollywoodban

| Szerző: hirado.hu
Az 58 éves színész elárulta, kiket tart a legjóképűbb férfiaknak a világon.

Néhányan biztosan egyetértenek a színész választásaival, akit a Vogue magazin kérdezett arról, hogy szerinte ki volt a világ legvonzóbb férfija a múltban, és jelenleg kicsoda.

Brad Pitt válaszában elmondta és meg is indokolta, hogy George Clooney és a néhai hollywoodi ikon, Paul Newman a legsármosabb férfiak a világon.

Kapcsolódó tartalom

„Paul Newman azért, mert méltóságteljesen öregedett és mások beszámolója alapján, ő egy igazán különleges, odaadó, melegszívű és őszinte ember volt.”

Pitt a ma is élő legvonzóbb férfinak a világon egyik nagyon jó barátját, George Clooneyt nevezte meg, akiről úgy gondolja, hogy bárki örülne, ha ajándékba megkaphatná.

A színész mozgalmas napokat könyvelhet el, a héten ugyanis szobrászként is bemutatkozott. A színész Nick Cave ausztrál zenész és Thomas Houseago brit szobrász társaságában jelent meg a hétvégén az északi állam harmadik legnagyobb városában, Tamperében, hogy leleplezze első nyilvános művészeti kiállítását a finn Sara Hildén Művészeti Múzeumban.

Kapcsolódó tartalom

A színész azután kezdett kerámiával foglalkozni, hogy elvált Angelina Jolie-tól: 2017-ben akár napi 15 órát is eltöltött Houseago Los Angeles-i műtermében. A GQ, férfiaknak szánt amerikai havilapnak augusztusban azt nyilatkozta, hogy mindezt nem művészetnek, hanem egy “magánszámnak, nagyon csendes, nagyon kézzel fogható sportnak” tekinti.

Ajánljuk még