logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Margot Robbie élete legmegalázóbb pillanatának nevezte a Barbie-film forgatását

| Szerző: hirado.hu
A színésznő őszintén mesélt a forgatáson tapasztaltakról.

A nyár folyamán egy ideig nem lehetett úgy belépni a közösségi médiába, hogy ne láttunk volna fotókat Margot Robbie-ról és Ryan Goslingról neon spandex jelmezekben Greta Gerwig készülő Barbie filmjének forgatásán. A kiszivárgott forgatási fotók, amelyeket tucatnyi paparazzi készített Los Angelesben, hetekig bejárták az internetet.

Kapcsolódó tartalom

A színésznő a minap Jimmy Fallon műsorában vallotta be, hogy borzasztó megalázónak érezte, hogy nap, mint nap több száz ember bámulja őket az utcán.

„El sem tudom mondani, mennyire megalázó volt számunkra. Úgy nézünk ki, mintha nevetnénk és szórakoznánk, de belülről haldoklunk. Úgy éreztem, ez életem legmegalázóbb pillanata.”

Margot elmesélte, hogy az első lesifotók napvilágra kerülése után, szinte rögtön másnap több száz ember jelent meg Los Angeles utcáin, hogy őket bámulják és emiatt sokszor úgy érezte magát, mint egy cirkuszi látványosság.

A színésznő egyébként tökéletesebben nem is idézhette volna meg a Mattel klasszikus gyerekjátékát. A karakter elbűvölő, bájos, nagyon szőke és persze cukorkarózsaszín.

Robbie-t három évvel ezelőtt választottál ki a szerepre, nem véletlenül. Fülig érő mosolya, kék szeme és platina szőkei tincsei miatt csupán néhány kiegészítőre volt szüksége a stylistoknak, hogy megidézzék a világ legkelendőbb divatbabáját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Margot Fãs (@margotbrnews) által megosztott bejegyzés

A filmben Barbie szerelmét, Kent Ryan Gosling alakítja, mellettük feltűnik még America Ferrera, Kate McKinnon és Simu Liu és Will Ferrell is.

A stúdió nagyon bízik a sikerben, így 2023 júliusában olyan filmmel szemben indítja a Barbie-mozit, mint a Christopher Nolan rendezte Oppenheimer.

Ajánljuk még