logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lelepleződött a titka, már az ötödik nő vádolja Adam Levine-t

| Szerző: hirado.hu
Az énekes állítólag egy éven át csalta feleségét, a szerető vallomása után azonban sorra törik meg a csendet a nők, akiknek a sztár illetlen üzeneteket küldött.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Adam Levine notórius flörtölő. Erre utal, hogy a Maroon 5 énekesét a hétfői nagy lelepleződése után további négy hölgy is megvádolta.

Hétfőn az énekes szeretője, Sumner Stroh egy TikTok videóban leplezte le egy éven át tartó viszonyát Adammel. A modell állítása szerint kapcsolatuk nem csak az interneten zajlott, személyesen is többször találkoztak, amit az énekes egyébként tagad.

“Nem gondoltam át, amikor a feleségemen kívül mással is flörtölős hangnemet ütöttem meg. Nem volt viszonyom, ennek ellenére átléptem a határt életem egy rossz időszakában.”

A nyilatkozata óta további négy hölgy vállalta fel, hogy flörtölős üzenteket váltott a sztárral.

Kapcsolódó tartalom

Ashley Russell fitnessmodell az ötödik nő, akinek a házas férfihez nem illő üzeneteket küldött Levine Instagrammon keresztül. A beszélgetés akkor szakadt meg köztük, amikor a lány megjegyezte, hogy le fog bukni az üzenetek miatt.

Alyson Rose, aki leginkább fehérneműs fotói miatt keltette fel Adam figyelmét, a következő üzenetet kapta:

“Ugye te is tudod, hogy nem lenne szabad beszélgetnem veled?”

Egy Maryka nevű komikának ezt írta:

“Teljesen megbabonáztál”.

A legpikánsabb üzenetet azonban Alanna Zabel jógatanárának küldte, akinek már nem fogalmazott óvatosan:

“Az egész napot veled tölteném meztelenül.”

Levine nem reagált az újabb vádakra, de szerdán nyilvánosan mutatkozott terhes feleségével, Behati Prinslóval és kislányukkal, látszólag pedig egy idilli család képét mutatták, mely akár fricska is lehet a vádakkal előállt hölgyeknek.

Ajánljuk még