logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jiu-jitsu-versenyen derült fény Tom Hardy igazi nevére

Benevezett egy valódi küzdősportversenyre Tom Hardy brit filmsztár, és saját kategóriájában győzelmet is aratott, bizonyítva ezzel, hogy filmjeiben nem csak eljátssza, hogy jártas a harcművésztekben.

Hardy szeptember 17-én nevezett be egy brazil jiu-jitsu versenyre az angliai Milton Keynesben egy helyi sportcsarnokban. A 45 éves színész sorra söpörte le ellenfeleit a szőnyegről, az esemény végén pedig kézhez kapta saját névvel ellátott oklevelét, amin az állt: Edward Hardy. Sokan nem tudják, de a színész Edward Thomas Hardy néven látta meg a napvilágot. Később az elsőt elhagyta és egyszerűen Tom Hardyként futott be Hollywoodban.

A The Direct nevű weboldal megtalálta Hardy egyik ellenfelét, aki felidézte, hogy kissé lámpalázas lett, amikor meglátta, kivel kell majd küzdenie, de elmondása szerint a brit sztár azt mondta neki: felejtsd el, ki vagyok, csak tedd azt, amit amúgy is tennél.

Kapcsolódó tartalom

A Venom, A sötét lovag: Felemelkedés, az Eredet és a Mad Max – A harag útja című filmek sztárja nemcsak részt vett, hanem győzelmet is aratott a második legmagasabb rangú – kék öves – kategóriában.

A sportesemény szervezőinek szóvivője elmondta: nagyon örültek, hogy Tom Hardy velük versenyzett. Hozzátette, mindenki felismerte a színészt, amikor megjelent, de ő nagyon szerényen viselkedett, és készségesen fényképezkedett az emberekkel.

Ajánljuk még