logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Angyali kisbaba Elon Musk 9 hónapos kislánya

| Szerző: hirado.hu
A Tesla-mogul exbarátnője Grimes különleges fotót osztott meg ritkán látott közös gyermekükről.

A 34 éves énekesnő Twitteren mutatta meg kilenchónapos kislányát Exát, aki tündérien festett rózsaszín fejpántjában. Grimes ritkán mutatja meg Muskkal közös gyermekeit a közösségi médiában, így a rajongók külön örültek, hogy végre Exát is megismerhetik.

Fotó: Twitter/@Grimezsz

Grimesnek és a SpaceX 51 éves alapítójának van egy közös, 2 éves kisfia is, X Æ A-Xii, amit Ex Ash A Twelve-nek kell ejteni.

Musknak és volt barátnőjének, Grimesnek 2021 decemberében béranya útján megszületett második gyermeke, aki testvéréhez hasonlóan szintén különleges nevet kapott: Exa Dark Sideræl. A sztárpár a kicsi születésekor már nem alkotott egy párt.

Kapcsolódó tartalom

Alig néhány héttel Exa születése előtt, a Tesla-mogulnak ikrei születtek Shivon Zilistől a Musk alapította Neuralink felsővezetőjétől.

„Mindent megteszek, hogy segítsek az alulnépesedési válságon”

– írta korábban Twitteren Elon Musk, ezzel megerősítve, hogy ő az apja Shivon gyermekeinek.

A világ egyik leggazdagabb embere 2002-ben lett először apa, amikor akkori feleségével, Justine Wilsonnal közös Nevada nevű fiuk született. Tragikus módon a kisfiú mindössze 10 héttel később meghalt hirtelen csecsemőhalál szindrómában.

Elonnak és Justine-nak további öt gyermeke született, az ikrek Vivian és Griffin, valamint a hármas ikrek Kai, Saxon és Damian.

Ajánljuk még