logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Steve Martin eloszlatta a kétségbeesett rajongók félelmeit

| Szerző: hirado.hu
A színész tisztázta a visszavonulása körüli kérdéseket.

A 77 éves Steve Martin nemrég egy interjúban árulta el, hogy készen áll szögre akasztani a színészetet, és a Gyilkos a házban című nagysikerű sorozat után nem vállal több szerepet.

„Ha a sorozat befejeződik, nem fogok másikat keresni. Nem akarok cameo szerepeket vállalni. Furcsa módon ennyi” – árulta el az Örömapa és a Tucatjával olcsóbb sztárja, hozzátéve, hogy a döntése mögött minden a családjától szól.

Kapcsolódó tartalom

Ezzel szemben a 2022-es Emmy-díjátadó vörös szőnyegén éppen az ellenkezőjét mondta, ezzel megnyugtatva a rajongókat, akik csalódottan fogadták néhány héttel ezelőtt a színész visszavonulásának hírét.

„Kicsit túlzás, hogy visszavonulok. A korábbi interjúban azt kérdezték tőlem, hogy gondolkodom-e a nyugdíjon? Amire azt válaszoltam, hogy ilyen az én visszavonulásom. Sorozatban játszom, új könyvem jelenik meg, és Martin Shorttal turnézom. Valahogy így néz ki és így fog kinézni az én nyugdíjazásom.”

A Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez főszereplésével készült sorozat második évadát idén nyáron mutatták be és nemrég bejelentették, hogy harmadik is készülni fog a népszerű krimivígjátékból.

Ajánljuk még