logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Harry herceg megindító sorokkal búcsúzott nagymamájától

| Szerző: hirado.hu
A herceg szívhez szóló személyes búcsúját minden rajongó megkönnyezte.

A 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynő az embereknek a brit trón uralkodója volt, de Harrynek a legkedvesebb nagymamája, akinek elvesztése mély fájdalommal töltötte el. A herceg megható közleményben búcsúzott a királynőtől.

„Nagymamám, Őfensége, a királynő életét ünnepelve – és elvesztését gyászolva – mindannyiunknak eszünkbe jut, hogy milyen iránytű volt ő oly sokak számára a szolgálat és a kötelesség iránti elkötelezettségében” – kezdte Harry, aki világszerte csodált és tisztelt vezetőnek nevezte a néhai uralkodót, akinek rendíthetetlen kegyelme volt.

Kapcsolódó tartalom

„Nagyi, a végtelen szomorúság közepette örökké hálás leszek minden pillanatért, amit veled tölthettem. A legkorábbi gyermekkori emlékeimtől kezdve azon át, hogy először láttál főparancsnokként, egészen az első pillanatig, amikor találkoztál drága feleségemmel és megölelted szeretett dédunokáidat. Nagy becsben tartom a veled töltött időmet. Már most nagyon hiányzol.”

(Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/SussexRoyal/Buckingham-palota/Chris Allerton

Múlthét csütörtökön hunyt el II. Erzsébet királynő, az Egyesült Királyság uralkodója nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral kastélyban. Miután az orvosok megállapították, hogy a királynő állapota rohamosan romlik, a családtagok a birtokra siettek, azonban nem ért oda mindenki időben.

Harry herceg Londonból sietett Balmoralba, de csak este 8 óra körül érkezett meg, közel másfél órával azután, hogy bejelentették a nyilvánosság előtt a királynő halálát.

Ajánljuk még