logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szívdöglesztő férfivá érett Robert Downey Jr. 29 éves gyereke

| Szerző: hirado.hu
A Marvel-filmek Vasembere büszke nagyobbik fiára, aki nemcsak sármját, de tehetségét is örökölte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr) által megosztott bejegyzés

Huszonkilenc éves lett Robert Downey Jr. legidősebb gyermeke, Indio Falconer Downey, aki a hollywoodi színész Deborah Falconerrel kötött első házasságából született.

Sok sztárcsemetéhez hasonlóan, Indio is híres szülei nyomdokaiba lépett. Indio először a zene iránt kezdett érdeklődni, majd tett egy gyors kitekintést a filmek világába is, játszott a 2005-ös Durr, durr és csók című krimiben édesapja oldalán, de végül visszatért az első tervéhez. A 29 éves fiatal jelenleg is építi zenei karrierjét.

Kapcsolódó tartalom

„A legboldogságosabb születésnapot Indio Falconer Downeynak. Elképesztő fejlődésen ment keresztül az elmúlt években mind zeneileg, mind pedig emberileg. Sok nehézségen ment keresztül, de a végére ő lett az egyik kedvenc előadóm, nem vicc. Bárki, aki ismeri azt fogja mondani, hogy ő az egyik legkedvesebb, legerősebb, legtehetségesebb ember, akit valaha ismert. Néhány hete
belestem hozzá a stúdióba és testközelből szemtanúja lettem a zenei tehetségének, szó szerint elfogytak a szavaim, amikor meghallottam őt játszani”

– írta elérzékenyülve Downey, aki egy közös fotót, egy videót, amin fia játszik és a fia bandájának új borítóját osztotta meg.

A színész 2005-ben házasodott újra, filmproducer feleségétől, Susan Downeytól két gyermeke született, a most a 10 éves Exton Elias és a 7 éves Avri Roel.

Ajánljuk még