logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Leállították A korona forgatását: a sorozat egy szerelmes levél hozzá

| Szerző: hirado.hu
Hogy leróhassák tiszteletüket Erzsébet királyné előtt, leállították a Netflixen futó A korona sorozat hatodik évadának forgatását.

A korona sorozat a csütörtökön elhunyt Erzsébet királynő halála miatt szünetelteti a hatodik évad forgatását – jelentette be A Netflix dráma showrunnerje, Peter Morgan.

Kapcsolódó tartalom

A sorozat az ő uralkodásának mérföldköveit követi nyomon, kezdve az 1952-es trónra lépésétől. „A sorozat egy szerelmes levél hozzá, és egyelőre nincs mit hozzátennem, csak csend és tisztelet” – írta Morgan A Deadline-nak küldött email üzenetében.

Az Emmy-díjas sorozat hatodik évadának forgatása idén ősszel kezdődött volna, és az 1990-es évek vége és a 2000-es évek eleje közötti időszakra koncentrált volna – olvasható a 9Gag cikkében. 

Kapcsolódó tartalom

A sorozat producereinek állítólag már egy ideje megvolt a saját London Bridge hadművelete, protokollja arra az estre ha meghalna a királynő.

A viharos kilencvenes évek elejét bemutató 5. évad premierje novemberben várható, amelyben már Imelda Staunton színésznő látható Erzsébet királynő szerepében.

Kapcsolódó tartalom

II. Erzsébet csütörtökön 96 éves korában hunyt el, órákkal azután, hogy a Buckingham-palota közleményt adott ki, orvosi felügyelet alá került.

Ajánljuk még