logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Meglepetésszereplővel készül a Hókusz pókusz folytatása

| Szerző: hirado.hu
Közel 30 év után a Sanderson nővérek visszatérnek, hogy ráijesszenek Salem városára.

Még 2019 októberében jelentették be, hogy második rész készül a kilencvenes évek nagy sikerű halloweenfilmjéből a Disney+ jóvoltából, amiben visszatértek az eredeti Sanderson nővérek, Sarah Jessica Parker, Bette Midler és Kathy Najimy.

A Hókusz pókusz 2 rendezője, Anne Fletcher (Nászajánlat, 27 idegen igen) nemrég elárulta, hogy Vinessa Shaw és Omri Katz, akik a tinédzsereket, Allisont és Maxet játszották nem csatlakoznak az új stábhoz, ahogy Thora Birch sem, aki a 8 éves Danit alakította.

A 1993-as eredeti történetből azonban egy valaki visszatér még. Ő nem más, mint Doug Jones, aki Billy Butchersont, Winifred régi kedvesét alakította, akinek a nővérek összevarrták a száját, hogy ne kotyoghassa el a boszorkányok titkait.

Kapcsolódó tartalom

Az új történet szerint, három fiatal lány véletlenül visszahozza a Sanderson nővéreket a mai Salembe, ezért rá kell jönniük, hogyan akadályozzák meg, hogy a gyermekéhes boszorkányok, újabb pusztítást végezzenek a világon.

A Hókusz pókusz második része 2022. szeptember 30-án érkezik a Disney Plusra. A folytatás forgatása 2021. október 18-án kezdődött Rhode Islanden, és 2022. január végén fejeződött be.

Ajánljuk még