logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Sárkányok házának hercegnője egy padlásszobából lépett a rivaldafénybe

| Szerző: hirado.hu
Milly Alcock egy részt sem látott a Trónok harcából, csak azután, hogy beválogatták a szériába.

Mielőtt Daenerys Targaryen lett volna a “sárkányok anyja”, őse, Rhaenyra Targaryen hercegnő ült a trónon, ő volt első uralkodó királynő Westerosban.

A 22 éves Milly Alcock, aki Rhaenyra szerepét játssza a Trónok harca spinoff-sorozat, a Sárkányok háza első öt epizódjában, a The Postnak elmondta, hogy egy részt sem látott a Trónok harcából mielőtt megkapta volna a szerepet.

“Természetesen ismertem és tudtam, hogy nagyon népszerű. Miután megkaptam a szerepet meg is néztem, hogy felkészüljek. Két hét alatt végignéztem a teljes nyolc évadot. Intenzív volt és gyorsan rajongóvá váltam. Azonnal megértettem, miért szereti mindenki”.”

Kapcsolódó tartalom

Milly fejében egyébként nagyon elevenen él a pillanat, amikor megtudta, hogy övé a szerep. A 22 éves színésznő akkoriban még édesanyja házának padlásszobájában lakott Ausztráliában.

“Sokkot kaptam és hitetlenkedtem. Egészen az előkészületi munkálatokig nem mertem beleélni magam. Az egészben a trónterem volt a legfantasztikusabb. Minden alkalommal, amikor beléptél a díszletek közé, elvarázsolt.

A Sárkányok háza a Trónok harcában ábrázolt események előtt két évszázaddal játszódik, és az első körben berendelt tíz rész azt mutatja be, hogy keveredett a Targaryen-ház a Sárkányok tánca néven ismert brutális háborúba, ami előrevetítette a westerosi uralkodóház végét.

Kapcsolódó tartalom

A Trónok harca első spin-off sorozatát augusztus 21-én mutatta be az HBO MAX. A sorozatra olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy nem csak külföldön, de hazánkban is akadozott a streamingszolgáltató felülete.

Ajánljuk még