logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ben Affleck exfelesége előtt fogadott volna örök hűséget Jennifer Lopeznek

| Szerző: hirado.hu
Ben Jennifer Garnert is meghívta a nagy napra, ő azonban inkább nemet mondott.

 

Ben Affleck volt felesége Jennifer és új felesége Jennifer jó barátnők, annyira azonban talán mégsem, hogy Garner elmenjen megnézni, ahogy Lopez örök hűséget fogad exférjének. Bár a pár természetesen meghívta a színésznőt a hétvégi nagy napra, ő nem, ellenben Bennel közös gyermekeik ott lesznek a kézfogón. Mindezt egyébként az Alias sztárja egy texasi munkára fogja, ami épp kapóra jött neki.

A 16 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a 11 éves Sam már apjuk párizsi nászútján is csatlakozott az ifjú párhoz, ahogyan Lopez gyerekei is, így nem meglepő hogy kiemelt szerep jut nekik a vidéki menyegzőn.

Kapcsolódó tartalom

A háromnapos meghitt ünnepség Ben Georgia állambeli birtokán, Riceboróban kezdődött a család és a barátok számára egy próbavacsorával, majd a tényleges ceremóniára szombaton kerül sor, végül pedig vasárnap grillezéssel és piknikkel záródik a parti.

Az 53 éves Lopez várhatóan egy Olaszországban készült, egyedi couture Ralph Lauren ruhát visel majd, ami a pletykák szerint a Vogue magazin címlapján végzi.

Ajánljuk még