logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Másodszorra is összeházasodik J.Lo és Ben Affleck - minden, amit tudni lehet a titkos lagziról

| Szerző: hirado.hu
A sztárpár Las Vegasban már kimondta a boldogító igent, azonban szeretteiket sem akarják kihagyni életük fontos eseményéből, így egy háromnapos esküvőn ünnepeltetik magukat.

 

Jennifer Lopez és Ben Affleck egy hónappal azután, hogy Las Vegasban összeházasodtak, a hétvégén a családnak és a barátoknak is tartanak egy ünnepséget, és ahogy a Page Six fogalmaz, ez lesz a pár álomesküvője, amire nem sajnálták a pénzt.

“Minden J.Lo körül fog forogni. Ben azt akarja, hogy minden figyelem rá irányuljon a nagy napon”

– mondta egy bennfentes a lapnak.

A háromnapos meghitt ünnepség a család és a barátok számára pénteken egy próbavacsorával kezdődik, majd a tényleges ceremóniára szombaton kerül sor, végül pedig vasárnap grillezéssel és piknikkel záródik a parti.

Az 53 éves Lopez várhatóan egy Olaszországban készült, egyedi couture Ralph Lauren ruhát visel majd, ami a pletykák szerint a Vogue magazin címlapján végzi.

Kapcsolódó tartalom

A nagy napért a sztárok A-listás rendezvényszervezője, Colin Cowie felel. Cowie ára 25 ezer és 25 millió dollár között mozog, és korábban már olyanoknak szervezett rendezvényeket, mint Oprah Winfrey, Michael Jordan vagy éppen maga az ara, Jennifer.

Forrásaink szerint Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck és Drea de Matteo is rajta van a vendéglistán. A TMZ a múlt hónapban számolt be arról, hogy az eseményre Affleck birtokán kerül sor, a Georgia állambeli Riceboróban.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még