logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hogy csinálja? A 47 éves Eva Longoria bikiniben is tökéletes

| Szerző: hirado.hu
A színésznő évek óta egy bizonyos diétát követ és kedvenc mozgásformájáról is rendszeresen posztol.

 

Eva Longoria végre nyaral! Ennek pedig azért örülnek annyira a követői, mert így megszaporodnak a színésznő közösségi oldalán a bikinis fotók.

A floridai Coral Gables, egy jachton nyaral éppen a Született feleségek egykori sztárja, ahol meg is mutatta babakék kétrészesét. Eva bár 47 éves bátran lehetne fürdőruhamodell, hiszen hibátlan alakjához kétség sem fér. A 4 éves Santiago édesanyja pedig mindent meg is tesz annak érdekében, hogy mindenki sárguljon az irigységtől, ha bikiniben látja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés

Eva titkai egyébként egyszerűek. Mindent maga főz otthon, számára ez már mondhatni terápiás jellegű. A mexikói származású színésznő családjában a reggelinek nagy feneket kerítenek, ami legtöbbször tojásból, avokádóból, sült babból és tortillából áll.

Ami pedig a diétát illeti, Longoria az időszakos böjtben hisz, és egy nyolcórás időablakban étkezik, délelőtt 11 és este 7 óra között. Az ebéd általában fehérje – steak, hal vagy csirke – és zöldségek, a vacsora pedig ennek egy másik változata vagy egy kiadós leves. Szeret nassolni, de nem édesszájú. Olajbogyó, perec, pattogatott kukorica, burgonyachips – a színésznő inkább ezekkel űzi el az éhségét.

Ezek mellett az edzésre is komoly hangsúlyt fordít. Legalább heti ötször végez valamilyen testmozgást, a kedvence egy trambulinos mozgásforma, melyről közösségi oldalán is rendszeresen posztol.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még