logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Harry és Meghan Angliába látogat, de a királyi család nem fogadja őket tárt karokkal

| Szerző: hirado.hu
A pár egy jótékonysági esemény miatt látogat Európába, de a királyi családdal vélhetően nem találkoznak majd.

Bár felcsillant némi remény, hogy a sussexi pár és Camridge hercege és hercegnéje újra találkozik – miután hivatalosan is bejelentették Harry és Meghan európai látogatását – erre úgy tűnik, semmi esély. A bennfentes információk szerint azonban a királyi családból kilépő házaspár hiába várja Vilmos herceg vagy éppen a királynő invitálását, az ötórai teára sem fogják meghívni őket.

Sussex hercege és hercegnéje szeptemberben az Egyesült Királyságba és Németországba látogat, hogy részt vegyenek néhány szívükhöz közel álló jótékonysági rendezvényen, a család azonban nem várja őket tárt karokkal -írja a Yahoo cikke.

Sokan abban reménykedtek, hogy a pár legutóbbi látogatása után most talán lesz idő arra, hogy Harry és nagymamája, II. Erzsébet több időt töltsenek együtt a legutóbbi 1tíz percnél, még arra sem látszik sok esély, hogy esetleg bátyja, Vilmos áthívja öccsét egy ebédre.

A két testvér között továbbra sem rendeződött a nézeteltérés, és állítólag Vilmos még nincs rá kész, hogy megbocsásson Harrynek.

Kapcsolódó tartalom

Mióta a sussexi család mindent maguk mögött hagyva Amerikába költözött egy nyugodtabb élet reményében, kissé fagyos a hangulat Vilmos és Harry herceg között, akik Meghan színre lépéséig szinte elválaszthatatlanok voltak.

A testvérek több év kihagyás után, most júniusban találkoztak egymással a királynő platinajubileumi ünnepségén, ahová a sussexiek magukkal vitték Archie fiukat és az egyéves Lilibetet, akivel most először találkozott a királyi család. Erzsébeten és Károlyon kívül azonban, sem Vilmos, sem Katalin nem találkozott a négy fős családdal, mivel egy másik városban volt hivatalos feladatuk.

Vilmos barátai szerint a testvérek kapcsolata azonban továbbra is mélyponton van, Harryt beszippantotta egy idegen világ, amit úgy hívnak Meghan, és ők ketten masszívan lealázták a királyi családot Oprah Winfrey-nek adott interjúban.

Ajánljuk még