logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Richard Gere álmai asszonyát ölelte a vörös szőnyegen

| Szerző: hirado.hu
A 72 éves Gere 39 éves feleségével romantikázott a spanyolországi Marbellában.

 

Richard Gere már bőven a 60-as éveit taposta, amikor megismerkedett a nagy Ővel, a nála 33 évvel fiatalabb Alejandra Silvával. A pár 2014-ben találkozott, amikor a színész Alejandra szüleinek szállodájában töltött pár napot Positanóban. Hamar szerelembe estek, majd mielőtt összeköltöztek volna, Alejandra áttért a buddhizmusra is. Esküvőjüket 2018 áprilisában tartották Gere birtokán.

Richard ritkán mutatkozik vörös szőnyeges eseményen, most azonban kivételt tett, és gyönyörű feleségével az oldalán megjelent a Porcelanosa gálán Marbellában. Míg a Micsoda nő! sármőrje egy fekete szmokingot választott az alkalomra, addig felesége egy meseszép sárga, szoknyáján virágokkal díszített estélyiben tündökölt.

A pár, akik tavaly óta immáron két közös gyermek boldog szülei, az ibizai nyaralásuk után tették tiszteletüket a nagyszabású eseményen. Két kisfiukról egyébként egyáltalán nem mesélnek a sajtónak, kisebbik csemetéjük nevét a mai napig sem árulták el.

Richard és Alejandra egyébként az év elején vásárolta új szerelmi fészkét, mégpedig North Salem városkában, ahol 10 millió dollárt, azaz nagyjából 3,8 milliárd forintot fizettek a 35 holdas ingatlanért, melyben kilenc szoba, 11 fürdőszoba, saját borospince, teniszpálya és kültéri medence is van.

Richard korábban egy sokkal nagyobb házban élet a közeli Pound Ridge-ben, amit most 28 millió dollárért, közel 10,6 milliárd forintért dobott piacra.

Ajánljuk még