logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem akármilyen egyetemi szakra nyert felvételt a Stranger Things főszereplője

| Szerző: hirado.hu
Millie Bobby Brown először mesélt arról, hol folytatja a tanulmányait.

 

Millie Bobby Brown hivatalosan is egyetemista! Az Allure magazinnak adott friss interjújában elárulta, hogy az Indiana állambeli Purdue Egyetem online hallgatójaként folytatja a tanulmányait, ugyanabban az államban, ahol a Stranger Things című sorozata is játszódik.

Bár Brown fizikailag nem lesz Indianában, hisz elfoglaltságai miatt a levelező szak az, ami a legoptimálisabb számára, de így is alig várja, hogy mélyebb tudást szerezzen az általa választott humán szolgáltatás szakon. Ahogy Millie fogalmazott, itt majd megismeri a rendszert és azt, hogyan segíthet a fiataloknak.

Az iskola honlapja szerint a hallgatók alapvető ismereteket szerezhetnek az emberi fejlődés és a családtudományok terén, valamint olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyekkel könnyedén el tudnak helyezhetni egyes szociális intézményeknél.

Kapcsolódó tartalom

Az interjú egy másik részében Brown arról beszélt, hogy milyen világszerte ismert platformot adott neki a Stranger Things, és az Enola Holmes-filmek, melyet igyekszik a lehető legjobban kihasználni. A fiatal színésznő ezért hívta életre Florence by Mills bőrápolási termékcsaládját is, mellyel más fiatal nők segítése a célja, és az, hogy elsajátítható tudást szolgáltasson a bőrápolásról többet tudni akaró Z generáció tagjainak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

florence by mills (@florencebymills) által megosztott bejegyzés

“Semmit sem tudok a szépségápolásról és a bőrápolásról. Ezért hoztam létre ezt. Elviszlek titeket erre az utazásra magammal, hogy többet tudjunk meg a növényi hatóanyagokról, szérumokról, gyümölcs- és növényi kivonatokról, enzimekről. Olyan dolgokról, amelyek nagyon fontosak a bőröd számára, de nem tudunk róluk, mert fiatalok vagyunk”

– szól a márka szlogenje.

De nem ez az egyetlen módja annak, ahogyan Brown szorosabbra fűzi a fiatal lányok és nők közti kommunikációt, egy ideje ugyanis az UNICEF jószolgálati nagyköveteként foglalatoskodik, munkájának középpontjában pedig a menstruációs egészség és a fiatal nők oktatása áll.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Ajánljuk még