logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Könnyek között búcsúzott Anne Heche exférje: Örökké szeretni foglak

| Szerző: hirado.hu
Coleman Laffoon megindító videóban búcsúztatta el gyermeke édesanyját.

 

Vasárnap délután lekapcsolták a gépekről Anne Heche amerikai színésznőt, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Coley Laffoon (@coleylaffoon) által megosztott bejegyzés

Anne egyszer volt házas, 2001-ben ment hozzá az operatőr Coleman Laffoonhoz, akitől egy fia született. A férfi könnyek között, közösségi oldalán mondott búcsút gyermeke édesanyjának.

„Anne halála után csak szerettem volna elmondani, hogy mennyire szeretem, hogy milyen nagyon hiányzik, és hogy a fiunk, Homer, bár gyászol, de majd rendbe fog jönni. Anne már nem szenved tovább, mindig olyan hirtelen volt, sok mondanivalóval. Ezzel együtt bátor volt és rettenthetetlen, aki soha nem félt elmondani, hogy mit gondol és miben hisz. Számára minden a szeretetről szólt, úgyhogy viszlát, Anne. Mindig szeretni foglak, köszönöm a szép időket, olyan sok volt belőlük. Ígérem, vigyázok a fiunkra.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

James Tupper (@mrjamestupper) által megosztott bejegyzés

A színésznő és Laffoon 2007-ben szakítottak, válásukat két évvel később mondták ki, de kapcsolatuk szoros maradt ezután is. Anne 2018-ig James Tupper színésszel élt együtt, akit A férfi fán terem című sorozat forgatásán ismert meg. Kapcsolatukból egy fiuk született, Atlas.

Tupper szintén közösségi oldalán búcsúzott gyermeke édesanyjától:

„Mindig szeretni foglak”

– írta egy összetört szívet jelképező emoji kíséretében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anne Heche (@anneheche) által megosztott bejegyzés

Anne Heche Los Angelesben szenvedett súlyos autóbalesetet, azóta kómában volt. Autójával először egy garázsba rohant bele, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva.

A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot indított, mert a színésznő vérében drogot mutattak ki. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el. Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Ajánljuk még