logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kifosztották Mariah Carey-t, amíg a tengerparton süttette a hasát

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő teleposztolta a közösségi médiát a nyaralási élményeivel, így a rablók pontosan tudták, hogy nem tartózkodik otthon.

 

Kiraboltál a díva otthonát, míg ő a tengerparton lógatta a lábát – számolt be róla a Page Six. Mariah Carey legközelebb talán óvatosabb lesz, és nem posztol maximum csak késleltetve nyaralási fotókat közösségi oldalára.

Az eset pár hete történt, amikor Carey az olaszországi Capriban nyaralt, majd egy 20 milliós hamptonsi villában pihente ki a tengerentúli fáradalmait. Miközben az énekesnő hetekig nem tartózkodott otthon atlantai villáját kifosztották.

A rendőrség bár megerősítette a betörést, de nem árulták el pontosan mit vittek el a sztár otthonából, mivel a nyomozás még jelenleg is folyamatban van.

Carey 2021 novemberében vásárolta meg az 5,65 millió dolláros kúriát, melyben kilenc hálószoba és 13 fürdőszoba van, és melyhez kültéri medence, teniszpálya és játszótér is tartozik.

Nem csoda egyébként, hogy a betörők számára potenciális kincstár Carey otthona. Az énekesnő még 2017-ben engedett bepillantást a házába a Vogue-nak, ahol gardróbjában halomra álltak a ritka és persze méregdrága Louboutin cipők és Birkin táskák, nem is beszélve Marilyn Monroe-gyűjteményéről, ami több eredeti emléktárgyat is tartalmaz.

Ajánljuk még