logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Legyőzte a betegség a Beverly Hills 90210 színésznőjét

| Szerző: hirado.hu
Denise Dowse, a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 népszerű színésznője néhány nappal ezelőtt került kórházba fertőző agyhártyagyulladással. Testvére azonban Instagramon szomorú hírt jelentett be: a sztárt legyőzte a betegség, 64 éves korában elhunyt.

Denise Dowse amerikai színésznőt a magyar közönség is jól ismerheti, hiszen olyan sorozatokban játszott, mint a Seinfeld, a Buffy, a vámpírok réme, a Beverly Hills 90210, a Bűbájos boszorkák, a Szívek szállodája, a Doktor House vagy az X-akták.

Néhány nappal ezelőtt érkezett a szomorú hír, hogy a 64 éves Denise-t fertőző agyhártyagyulladással kórházba szállították, ahol kómába esett.

Testvére, Tracey tudatta a hírt közösségi oldalán, de hozzátette, hogy reménykednek a jó hírekben és Denise felépülésében.

Ma azonban újabb szomorú hírt kellett közölnie Instagramon: híres nővére feladta a küzdelmet, 64 éves korában elhunyt.

„Szeretném megragadni ezt a pillanatot, hogy megköszönjem a barátainknak és a családunknak a sok szeretetet és imát. Nehéz szívvel kell tájékoztatnom mindenkit, hogy nővérem, Denise Dowse elment, hogy találkozzon családunkkal az örök életben” – írta Instagram oldalán.

Kapcsolódó tartalom

 

 

Ajánljuk még