logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szervdonor lesz az agyhalottnak nyilvánított Anne Heche

| Szerző: hirado.hu
Anne Heche színésznő augusztus 5-én csapódott egy háznak autójával.

„Sajnos a baleset következtében Anne súlyos agysérülést szenvedett, és továbbra is kómában van, kritikus állapotban. Várhatóan nem éli túl. Már korábban eldöntötte, hogy ilyen esetben felajánlja a szerveit. Most még gépek tartják életben, hogy eldöntsék, valamelyik életképes-e”

– áll a Heche családja nevében kiadott közleményben.

A közlemény a továbbiakban köszönetet mond a rajongók támogatásáért, akik mind imádkoztak, hogy az 53 éves Heche az augusztus 5-i rettenetes autóbaleset után felgyógyuljon.

A színésznő a szemtanúk szerint először egy kertes házas övezetben csapódott egy garázsnak, de mielőtt még a járókelők segíthettek volna neki, hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később padlógázzal száguldott át egy stoptáblánál, majd több bokron is áthajtva hajtott bele egy ház nappalijába, ahol senki sem sérült meg.

Kapcsolódó tartalom

Mint korábban beszámoltunk róla, a színésznő kiszabadításán közel 60 tűzoltó dolgozott egy órán át. A megfékezhetetlen lángok és a hatalmas füst miatt nagyon nehezen tudták biztonságosan kimenekíteni a roncsból a Hat nap, hét éjszaka sztárját, akit súlyos égési sérülésekkel vittek kórházba. Anne az elmúlt években komoly alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Az NBC-hez eljutott orvosi leletek szerint a balesetet szenvedett színésznő vérében kábítószert találtak, bár a típusáról nem számoltak be.

Ajánljuk még