logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem éli túl horrorbalesetét a filmcsillag

Anne Heche amerikai színésznő múlt heti autóbalesetében olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy csak addig tartják életben, amíg eldől, mi lesz ép szerveivel. Vérében drogot mutattak ki.

Az 53 éves hollywoodi sztár kómában van, állapota annyira kritikus, hogy nem fogja túlélni a balesetet. Agysérülése mellett súlyosan megégett és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartják gépekkel életben, hogy – kívánságának megfelelően halála esetén – ép szerveivel másokon segítsenek – közölte családja és szóvivője.

Anne Heche múlt pénteken Los Angelesben szenvedett súlyos autóbalesetet, állapota azóta válságos. Autójával először egy garázsba rohant bele, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva.

Korábban a Los Angeles-i rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy nyomozást indítottak, mert a színésznő vérében drogot mutattak ki. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el. Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Ajánljuk még