logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kínos videókat szivárogtatott ki Britney Spears exférje

| Szerző: hirado.hu
Kevin Federline közkincsé tette a fiai által készített felvételeket, melyen az énekesnő magából kikelve szidja gyerekeit.

Tovább folytatódik a Britney Spears és volt férje, Kevin Federline közti csatározás, melynek színtere továbbra is az Instagram. Azonban ha tovább fajulnak a dolgok, hamarosan bírósági ügy lehet a másik hibáztatásából.

Az elmúlt hetekben több amerikai lap is arról értesült, hogy Britney és fiai hónapok óta nem látták egymást, melyet pár napja Federline maga is megerősített a Dailymailnek:

“A fiúk úgy döntöttek, hogy most nem találkoznak vele. Már néhány hónapja nem látták őt. Azt is ők döntötték el, hogy nem mennek el az esküvőjére”

Az interjúra később Britney maga is reagált Instagramján, ahol szomorúságát fejezte ki amiatt, hogy volt férje úgy döntött, a médiában tárgyalja ki kapcsolatát gyermekivel. Majd kifejtette, hogy bár maga sosem kérte arra gyermekeit, hogy ne látogassák meg, valójában mindig csak testben voltak a házában, lélekben nem.

“Mi értelme van annak, ha idejönnek, de még sincsenek itt. Amint beléptek az ajtón, felmentek a szobájukba és magukra zárták az ajtót”

– írta le a helyzetet az énekesnő.

Kapcsolódó tartalom

Federline azonban úgy döntött, nem nézi karba tett kezekkel, hogy az énekesnő a közösségi médiában így beszél közös gyermekeikről, ezért a fiúkkal egyeztetve úgy döntött, megoszt néhány titokban készült videót Britney kirohanásairól, megvilágítva a gyereket álláspontját.

A felvételeken a popsztár kissé összefüggéstelenül, magából kikelve kiabál az általa tiszteletlennek bélyegzett gyerekeivel, akik az ilyen esetek miatt döntöttek úgy, hogy inkább nem járnak az édesanyjukhoz.

Ajánljuk még