logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A 65 éves Melanie Griffith szettjét még a Sziget fesztiválon is megirigyelnék

| Szerző: hirado.hu
A színésznő pimaszul fiatalosan néz ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Celebrity and royalty style and updates (@onlycelebrityandroyalty) által megosztott bejegyzés

Melanie Griffith stílusosan ünnepelte 65. születésnapját a minap, amikor egy vagány rövid, fekete garbós ruhában indult útnak saját partijára. A Dolgozó lány sztárja pöttyös fekete harisnyát, fekete csipkekesztyűt és bőr bakancsot viselt, és hatalmas mosolyt villantott az őt körülvevő fotósoknak.

A színésznő fiatalos szettje nemcsak egy születésnapi partin, de bármelyik fesztiválon is megállná a helyét. Griffith remek formában van, amit rajongói nem győztek hangsúlyozni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MELANIE (@melaniegriffith) által megosztott bejegyzés

A napokban egyébként bejelentették, hogy készül a Dolgozó lány rebootja, és a 20th Century Studios már tárgyalásokat folytat egy színésznővel a főszereppel kapcsolatban.

Kapcsolódó tartalom

Az eredeti mozi egy ambiciózus, 30-as éveiben járó Staten Island-i titkárnő életét mutatja be, aki átveszi az irodai teendőket, amíg a főnöke síbalesetéből lábadozik. Amikor azonban a titkárnő egy nyerő ötlettel áll elő, a főnöke megpróbálja learatni a babérokat.

A Dolgozó lány nagyot robbantott a kasszáknál és a kritikusok elismerését is elnyerte, több mint 100 millió dollárt hozott a globálisan jegypénztáraknál, Melanie Griffitht a legjobb színésznő, Sigourney Weavert a legjobb női mellékszereplő kategóriákban jelölték a filmért Oscar-díjra. Filmbeli alakításukért mindketten megkapták a Golden Globe-díjat.

Ajánljuk még