logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Armie Hammernek befellegzett? Előzetest kapott az őt leleplező film

| Szerző: hirado.hu
Armie Hammer és felmenői állítólagos bűncselekményei és botrányai lesznek a Discovery+ True Crime különkiadásának főszerepében.

Kamerák előtt vallottak az Armie Hammer okozta traumáikról a színész állítólagos áldozatai a House of Hammer első előzetesében.

Armie két exbarátnője, Courtney Vucekovich és Julia Morrison is megszólal a Discovery+ új, mindent leleplező dokusorozatában. A két hölgy kendőzetlenül mesél a kapcsolatukról a színésszel, az átélt traumákról és Hammer erőszakos szexuális fantáziáiról, mindezeket a brit sztártól kapott szöveges és hang üzenetekkel támasztják alá.

„Néha arról fantáziálok, hogy valakivel bebizonyíttatom az irántam érzett szerelmét és odaadását úgy, hogy éjszaka egy nyilvános helyen megkötözöm, és ott hagyom, hogy bárki szabadon használhassa a testét”

– áll Hammer egyik állítólagos üzenetében.

A háromrészes sorozatban megszólal Hammer nagynénje, Casey Hammer is, aki Armand Hammer, az olajüzletben családi vagyont szerzett üzletember unokája.

„Hamarosan felfedem a Hammer család sötét és piszkos titkait”

– ígéri Casey az előzetesben.

Kapcsolódó tartalom

A House of Hammer a különböző botrányokat fogja megvizsgálni, amelyekbe híres család az elmúlt öt generáció során keveredett. A Variety szerint a különkiadás archívumok tárházát, valamint túlélők és családtagok interjúit használja majd fel, hogy utánajárjon a diszfunkcionális dinasztiának, amelynek férfi tagjai egytől egyig elhíresültek megvadult életstílusuk miatt.

Armie Hammer az utóbbi két évben nem remek alakításaival írta be magát a bulvár lapok hasábjai közé, sokkal inkább az egyre hajmeresztőbb szexuális visszaélésekkel, amikkel “támadni” kezdték őt korábbi partnerei.

Kapcsolódó tartalom

A döbbenetes vádak között erőszak, kannibalizmus, megalázás és lelki terror is szerepelt. Több hölgy is felszólalt a színész ellen, de a rágalmakat Armie mindvégig tagadta.

A 35 éves sztár a Kajmán-szigeteken húzta meg magát, végül 2021. május végén elhatározta, hogy orvosi segítséget kér problémái miatt. Armie Hammer ügyében jelenleg is rendőrségi nyomozás zajlik.

Ajánljuk még