logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sosem találják ki, mivel múlatta az időt Tom Holland a budapesti repülőútján

| Szerző: hirado.hu
A színész pár napja érkezett Magyarországra, a mellette ülő utas pedig lőtt róla egy meglepő fotót.

Hétvégén érkezett hazánkba a Marvel-sztár Tom Holland, aki csak azért pattant repülőre, hogy együtt töltsön egy kis időt kedvesével, Zendayával, akivel a Pókember-filmek forgatásán melegedtek össze.

@tomhollandxrudypankow 100% sure zen taught him. Also i love to see him smile again i needed that 🫶🏼🥺 #tomhollandedit ♬ pope is a rockstar – mona &lt3

Tom mint ismeretes, nem csak remek Pókember, de táncban és éneklésben is remekel, van azonban egy rejtett tehetsége, amit a Budapestre tartó repülőútján lepleződött le. A TikTokon terjed egy fotó, melyen Tom bizony kötögetéssel hűti el az unalmas perceit a magyar főváros felé tartva, ezt pedig a mellette ülő utastól tudja immáron a világ, aki lencsevégre kapta utastársát hobbija közben, sőt, váltott is vele néhány szót.

“Amikor anyukád ismerőse mellett Tom Holland ül a repülőn és küld neked róla egy képet, amint épp kötöget” – olvasható a posztban.

Kapcsolódó tartalom

A fővárosban egyébként valósággal tobzódnak a hollywoodi sztárok. Javában forgatják a Dűne második részét a magyar fővárosban, a film sztárjai pedig már el is lepték Budapest utcáit, így most bárki találkozhat Timothée Chalamet-val, Rebecca Fergusonnal, Javier Bardemmel, Florence Pugh-val, Austin Butlerrel vagy éppen Zendayával és Tom Hollanddal.

Ajánljuk még