logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fény derült Brad Pitt titkos hollywoodi feketelistájára

| Szerző: hirado.hu
A színész vezet egy listát azokról, akikkel szívesen dolgozik együtt és azokról, akikkel soha többet nem szeretne kamerák előtt szerepelni.

Brad Pitt kollégája, Aaron Taylor-Johnson rántotta le a leplet a színész feketelistájáról, amikor új közös filmjük, a Bullet Train népszerűsítési körútján vett részt a svájci Locarnói Filmfesztiválon.

A Marvel szuperhőst, aki Wanda Maximoff testvérét alakította a 2015-ös Bosszúállók: Ultron korában, arról kérdezték az újságírók, hogy milyen együtt játszani egy olyan hollywoodi nagyágyúval, mint Brad Pitt.

„Egyáltalán nem az az elszállt színész, akinek sokan gondolják azok, akik nem ismerik. A valóságban nagyon alázatos és figyelmes, élvezet vele együtt dolgozni és ez nem mondható el mindenkiről Hollywoodban. Tudod, amikor sok színésszel dolgozol együtt, egy idő után elkezdesz jegyzetelni: Ezzel a személlyel biztosan nem dolgozom együtt soha többé. Bradnek is van egy ilyen jó és rossz listája egyébként.”

Brad Pitt amerikai színész a Bullet Train premierjén Jos Angelesben 2022. augusztus 5-én. EPA/CAROLINE BREHMAN

Taylor-Johnson kitért a forgatáson elszenvedett balesetére is, ami miatt egy egész éjszakát kórházban kellett töltenie. A 32 éves színész egy verekedős jelenet közben sérült meg és bár nem
tért ki a véres részletekre, annyit elárult, hogy egy éles tárgyra zuhant és azonnal elájult.

Kapcsolódó tartalom

„Ha az ember David Leitch rendezővel dolgozik együtt, tudja, hogy becsúszhat néhány hadi sérülés” – tette hozzá Aaron Taylor-Johnson.

David Leitch olyan nagysikerű mozikat rendezett, mint a John Wick, a Deadpool 2, a V mint vérbosszú vagy a Harcosok klubja.

A Bullet Train, vagyis A gyilkos járat öt bérgyilkost – köztük Pittet – követ egy vonaton, akik mindannyian különböző, de mégis összefüggő küldetést kapnak. A filmben Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz és Bad Bunny is szerepel.

Ajánljuk még