logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Diane Keaton A Keresztapáról: Senki sem akarta szerződtetni Al Pachinót

| Szerző: hirado.hu
A Francis Ford Coppola rendezte klasszikus gengsztertörténetben Al olyan kiválóságok mellett játszhatott, mint Marlon Brando, Robert Duval és James Caan. Bár nem voltak elégedettek a színész castingon nyújtott alakításával, Coppola mégis adott neki egy második lehetőséget.

A Pacino szerelmét játszó Diane Keaton elmondása szerint ő Al előtt kapta meg a szerepet. „Senki sem akarta Al Pacinót. Egyszerűen nem akarták, hogy eljátssza ezt a szerepet” – tette hozzá.

Keaton egyenesen furcsának találta, hogy a filmet eredetileg nem a maffiapátriárka szerepét végül megtestesítő színész köré tervezték. „Még Al Pacino előtt kaptam szerepet A Keresztapában! Hát nem furcsa ez? – kérdezte nevetve Keaton.

„Milyen lett volna A Keresztapa Al Pacino nélkül? Ez csak egyike azoknak a furcsa, szokatlan dolgoknak az életben” – folytatta.

Keaton azt is elmondta, hogy ott volt Al Pacino második meghallgatásán, amikor a producerek végül megítélték neki a szerepet – számolt be róla az Insider.

„Elhiszed ezt? Az első meghallgatáson visszautasították” – tette hozzá.

Kapcsolódó tartalom

Al Pacinót végül 1973-ban A Keresztapában nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjra jelölték. Keaton játszotta Kay Adamset, a szelíd tanárt, aki beleszeret Al Pacino filmbeli karakterébe, Michael Corleonéba.

 

Ajánljuk még