logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kómában van a horrorbalesetet szenvedő filmsztár, kritikus az állapota

| Szerző: hirado.hu
Anne Heche olyan súlyos tüdősérülést szenvedett, hogy lélegeztetőgép tartja életben, sajtósa szerint egyelőre nem történt biztató javulás az állapotában.

 

Életveszélyes állapotban van Anne Heche színésznő azok után, hogy súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba péntek este, miután óriási sebességgel csapódott egy házba, melynek következtében autója szinte azonnal lángra is kapott.

Bár a család korábban azt nyilatkozta, hogy a színésznő állapota stabil, még nem lélegezhetnek fel, a People magazinnak nyilatkozó sajtósa megerősítette, hogy az elmúlt napokban nem mutatott javulást Anne állapota.

“Komoly tüdősérülése van, így géppel lélegeztetik, és olyan égési sérüléseket szenvedett, amik sebészeti beavatkozást igényelnek. A baleset óta még nem tért magához, jelenleg is kómában van”

– olvasható a közleményben.

A színésznő a szemtanúk szerint először egy kertes házas övezetben csapódott egy garázsnak, de mielőtt még a járókelők segíthettek volna neki, hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később padlógázzal száguldott át a stoptáblánál, majd több bokron is áthajtva hajtott bele egy ház nappalijába, ahol szerencsére senki sem sérült meg.

Kapcsolódó tartalom

Mint korábban beszámoltunk róla, A színésznő kiszabadításán közel 60 tűzoltó dolgozott egy órán át. A megfékezhetetlen lángok és a hatalmas füst miatt nagyon nehezen tudták biztonságosan kimenekíteni a roncsból a Hat nap, hét éjszaka sztárját, akit súlyos égési sérülésekkel vittek kórházba.

Ajánljuk még