logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tom Holland Budapestre utazott meglátogatni a szerelmét

| Szerző: hirado.hu
A Pókember-filmek sztárja a Budai Várban romantikázott Zendayával.
Zendaya amerikai színész-énekesnő és Tom Holland angol színész a Pókember: Nincs hazaút (Spider-Man: No Way Home) című filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Regency Village Színházban 2021. december 13-án.
(Fotó: MTI/EPA/David Swanson)

Javában forgatják a Dűne második részét a magyar fővárosban, a film sztárjai pedig már el is lepték Budapest utcáit, így most bárki találkozhat Timothée Chalamet-val, Rebecca Fergusonnal, Javier Bardemmel, Florence Pugh-val, Austin Butlerrel, Zendayával és még Tom Hollanddal is, aki nemrég érkezett Magyarországra, hogy együtt töltsön egy kis időt kedvesével, akivel a Pókember-filmek forgatásán melegedtek össze.

A színészt pár nappal ezelőtt a repülőtéren szúrták ki a turistajáratra várakozók között, nemrég pedig egy videó került fel róla az internetre, amin Zendayával bejárják a város egyik nevezetességét, a Budai Várat.

A rajongóknak érdemes hát nyitott szemmel járni a várost, főleg, mert Johnny Depp is Budapesten tartózkodik állítólag, ahol új francia filmjére készül.

A Dűne forgatásának megkezdésével a Warner Bros. Pictures végre nyilvánosságra hozta a várva várt sci-fi hivatalos szinopszisát is. A Timothée Chalamet főszereplésével készülő filmet Budapesten, Abu Dhabiban, Jordániában és Olaszországban forgatják majd.

„A második rész Paul Atreides mitikus utazását tárja majd fel, ahogy egyesíti erejét Chanival és a Fremenekkel, miközben bosszút áll a családját elpusztító összeesküvők ellen. Választania kell élete szerelme és az ismert univerzum sorsa között, és arra törekszik, hogy megakadályozza a szörnyű jövőt, amelyet csak ő lát előre.”

A Frank Herbert által megálmodott világ legújabb feldolgozásának első része 2021-ben világszerte óriási sikert aratott, a rendező Denis Villeneuve terve pedig mindig is az volt, hogy két részre osztja a regénysorozat első könyvét. A Dűne második részét 2023 októberében tervezik bemutatni.

Ajánljuk még