logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lélegeztetőgépen van a színésznő, miután padlógázzal csapódott egy házba

| Szerző: hirado.hu
Közel hatvan tűzoltó próbálta kiszabadítani lángoló autójából Anne Heche-t.

 

Súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba Anne Heche színésznőt péntek este, aki óriási sebességgel csapódott egy házba, melynek következtében autója szinte azonnal lángra is kapott.

A People magazinnak nyilatkozó Lynne Bernstein szerint az egész olyan volt akár egy katasztrófafilm.

“A jármű majdnem teljesen áthajtott a házon és szinte azonnal kigyulladt, de a szomszédom, Dave még be tudott szállni a kocsi hátsó ülésére, és beszélni tudott Heche-sel, aki azt mondta nincs igazán jól. Valaki vigyáz rá odafenn, csoda, hogy túlélte”

– nyilatkozta a szemtanú.

A színésznő az elmondások szerint először egy kertes házas övezetben csapódott egy garázsnak, de mielőtt még a járókelők segíthettek volna neki, hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később padlógázzal száguldott át a stoptáblánál, majd több bokron is áthajtva hajtott bele egy ház nappalijába, ahol szerencsére senki sem sérült meg.

Kapcsolódó tartalom

A színésznő kiszabadításán közel 60 tűzoltó dolgozott egy órán át. A megfékezhetetlen lángok és a hatalmas füst miatt nagyon nehezen tudták biztonságosan kimenekíteni a roncsból a Hat nap, hét éjszaka sztárját, akit súlyos égési sérülésekkel vittek kórházba.

A People magazin legfrissebb információi szerint Heche állapota stabil, de jelenleg is lélegeztetőgépen van. New York Post szerint Anne Heche hosszú ideje mentális betegségével és alkoholproblémákkal küszködik.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Ajánljuk még