logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Látni sem akarják fiai Britney Spearst

| Szerző: hirado.hu
A kialakult helyzetről az énekesnő exférje mesélt a Dailymailnek.

 

Attól a pillanattól kezdve, hogy tini popsztárként a reflektorfénybe került, Britney Spears élete nagy részét a nyilvánosság előtt élte le. Házasságok, anyaság, mentális egészségügyi problémák, családi összeomlás és keserű jogi viták mind-mind a kamera előtt zajlottak le.

Ebben az olykor megterhelő reflektorfényben állt Britney Spears mellett korábbi férje, Kevin Federline háttértáncos, akitől az énekesnőnek két fia is született. A most 16 éves Sean Prestont és 15 éves öccse Jaydent a pár válása után igyekeztek megóvni a kíváncsi szemektől, azonban a négy fal között is megterhelő volt látni a fiúknak anyjuk szenvedését és megpróbáltatásait.

Az elmúlt hetekben több amerikai lap is arról értesült, hogy Britney és fiai hónapok óta nem látták egymást, melyet most Federline maga is megerősített a Dailymailnek:

“A fiúk úgy döntöttek, hogy most nem találkoznak vele. Már néhány hónapja nem látták őt. Azt is ők döntötték el, hogy nem mennek el az esküvőjére”

– nyilatkozta az exférj.

Hozzátette, hogy nem csak Britney szenvedését volt nehéz végignézni, de apaként a legnagyobb szívfájdalom az volt számára, hogy mindez, milyen hatást gyakorolt közös gyermekeikre. Kevin azt azért kihangsúlyozta, hogy a fiúk szeretik az édesanyjukat.

Kapcsolódó tartalom

“Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy az anyjuk így próbálja kifejezni önmagát, de ez most nagyon kemény dolog. El sem tudom képzelni, milyen érzés lehet tinédzsernek lenni a gimiben ilyen hátérrel.”

Az interjúra később Britney maga is reagált Instagramján, ahol szomorúságát fejezte ki amiatt, hogy volt férje úgy döntött, a médiában tárgyalja ki kapcsolatát gyermekivel.

Ajánljuk még