logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kim Kardashian kapcsolata Pete Davidsonnal végig átverés volt?

| Szerző: hirado.hu
A rajongók szerint a valóságshowsztár szerelme a 28 éves Pete Davidsonnal csak egy hatalmas átverés volt, hogy Kim titokban tarthassa valódi kapcsolatát egy politikai szakértővel.

Villámcsapásként érkezett a hír hétvégén, hogy Kanye West 41 éves exfelesége kilenc hónap randizás után szakított kedvesével, a nála tizenhárom évvel fiatalabb humoristával, Pete Davidsonnal.

Az internetet lesokkolta a hír, ám voltak akik úgy gondolják, hogy a sztárpár kapcsolata a kezdetektől csak egy PR-fogás volt, vagyis egy jól megtervezett átverés, ami a rajongók szerint azt hivatott leplezni, hogy ki is valójában Kim Kardashian igazi udvarlója.

Az üzletasszony állítólag a CNN politikai munkatársával, az 53 éves Van Jonesszal randizik már egy ideje.

„Senkit nem érdekel Pete és Kim kamu kapcsolata, amikor mindannyian tudjuk, hogy titokban a CNN-s Van Jonesszal találkozgat”

– írta egy felhasználó twitteren, amivel nagyon sokan egyetértettek: „Kim Kardashian most már nyilvánosságra hozhatná a kapcsolatát Van Jonesszal.”

A valóságshowsztárt Kanye Westtől való válása óta számos hírességgel, milliárdossal, de még királyi sarjakkal is szóba hozták, így igencsak meglepte a rajongókat, amikor Kimet Pete Davidson oldalán csípték el.

Kapcsolódó tartalom

Nos, arra egyelőre nincs bizonyíték Kardashian és Davidson szerelme valóban csak egy átverés lett volna. de jelenleg úgy is mindenkit csak az érdekel, kinek az oldalán fog legközelebb mutatkozni a leghíresebb Kardashian.

Ajánljuk még