logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Apa lesz a Lóci Játszik frontembere

A Duna délelőtti műsorában árulta el az örömteli hírt Csorba Lóránt.

 

Zenélni érkezett, de a gitárja mellett egy váratlan gólyahírt is elhozott magával Révfülöpre a Lóci Játszik zenekar énekes-dalszerzője. Csorba Lóci és felesége egészen eddig titokban tartotta, de a zenész a Nyár 22-ben, a Duna délelőtti magazinműsorában bejelentette, hogy hamarosan bővül családjuk: még ebben az évben szülők lesznek.

„Nem beszéltem még erről, de képzeljétek, decemberben apuka leszek. Ha minden igaz, lányunk születik majd”

– mesélte büszkén a zenész, akit Fodor Imre „buktatott le”, ám nem szándékosan. A műsorvezető az énekes új zenei projektéjre utalt csak gyermekként, a beszélgetésből azonban kiderült, hogy ténylegesen is gyermekáldás várható idén a családban.

Az énekes bevallotta, hogy amióta felesége áldott állapotban van, folyamatosan aggódik, és biztos abban, hogy ez az érzés az elkövetkezendő 18 évüket alapjaiban meghatározza majd. Arra számít, hogy a családalapítás a maga édes kihívásaival együtt élete legmeghatározóbb élménye lesz. Terveik szerint a kicsi születése utáni hetekben kis időre visszavonul, januárban már egyáltalán nem szeretne színpadra állni, de addig folyamatosan koncertezik a Lóci Játszikkal.

A teljes beszélgetés újranézhető a Médiaklikken, ahol a Nyár 22 korábbi adásai is elérhetők 60 napig.

Nyár 22 – minden hétköznap és szombaton 10-től délig, élőben a Dunán!

 

Ajánljuk még