logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Készül a Dolgozó lány rebootja, ő lehet az új Melanie Griffith

| Szerző: hirado.hu
A stúdió napjaink egyik legnépszerűbb énekes-színésznőjét szemelte ki a szerepre.

A 20th Century Studios Selena Gomez segítségével szeretné újraéleszteni a Dolgozó lány című filmet – írja a Deadline.

Gomez a végső tárgyalásokat folytatja a népszerű 1988-as film rebootjáról, amelyben anno Sigourney Weaver, Melanie Griffith és Harrison Ford játszotta a főszerepet.

Ilana Pena, aki a Disney+ Diary of a Future President című sorozatát készítette, adaptálja a film forgatókönyvét, amely a Hulu kínálatában fog megjelenni. Rendezőt még nem találtak a produkcióhoz.

A szereposztás még nem került meghatározásra, és nem világos, hogy Gomez a produceri szerep mellett a a Dolgozó lány főszerepét is megkapja-e. Az eredeti mozi egy ambiciózus, 30-as éveiben járó Staten Island-i titkárnő életét mutatja be, aki átveszi az irodai teendőket, amíg a főnöke síbalesetéből lábadozik. Amikor azonban a titkárnő egy nyerő ötlettel áll elő, a főnöke megpróbálja learatni a babérokat.

Kapcsolódó tartalom

A Dolgozó lány nagyot robbantott a kasszáknál és a kritikusok elismerését is elnyerte, több mint 100 millió dollárt hozott a globálisan jegypénztáraknál, Melanie Griffitht a legjobb színésznő, Sigourney Weavert a legjobb női mellékszereplő kategóriákban jelölték a filmért Oscar-díjra. Filmbeli alakításukért mindketten megkapták a Golden Globe-díjat.

Selena Gomezt a “A Varázslók a Waverly Helyből” egykori Disney Channel-sorozat tette népszerűvé, jelenleg a Hulu “Gyilkos a házban” című vígjátéksorozatában szerepel, melyben producerként is kipróbálta magát. A sorozatban Steve Martin és Martin Short mellett játszik. Gomez nemrég az HBO Max “Selena + Chef” című valóságshow-sorozatának főszereplője és producere is volt.

Ajánljuk még