logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lady Gaga lesz az, aki Harley Quinnként végigdalolja a Joker folytatását

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnő kapta meg a női főszerepet a musicalnek készülő moziban.

Most már egészen biztos, hogy Joaquin Phoenix oldalán szerepelhet az Oscar-díjas Lady Gaga a Joker-film folytatásában. A nagy hírt az énekesnő maga jelentette be közösségi oldalán egy kis intro videóval, melyben Phoneix és a saját sziluettje táncol egy vörös háttér előtt.

Gaga a filmben Harley Quinn karakterét fogja alakítani. Quinn a képregénysorozatban az Arkham elmegyógyintézet pszichiátere, aki beleszeretett páciensébe, Jokerbe.

Az új film sajtóhírek szerint egy musical lesz, cselekményének részleteiről egyelőre azonban semmi sem szivárgott ki. Annyit azonban már lehet tudni, hogy Todd Phillips marad a rendező, a forgatókönyvet pedig Scott Silverrel együtt írja.

Kapcsolódó tartalom

Todd Phillips 2019-es Jokere Arthur Fleck mentálisan sérült standupos, aki lefelé sodró spirálba kerül, mely a legendás gonosztevő megszületéséhez vezet. A film több mint egymilliárd dollárt (381,6 milliárd forint) hozott világszerte, Phoenix az alakításért megkapta első Oscarját, a kisérőzenét szerző Hildur Gudnadóttir szintén hazavihetett egy aranyszobrot.

Ajánljuk még