logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Válik a feldühödött sztárfeleség, férjének egy másik nőtől született gyereke

| Szerző: hirado.hu
Ne-Yo felesége azonnal beadta a válókeresetet, amint párja lebukott.

Ne-Yo felesége, Crystal Renay beadta a válókeresetet, azt állítja, hogy férjének egy másik nőtől is született gyermeke. A sztárfeleség Instagram-posztban megcsalással vádolta Ne-Yót, az együtt töltött időre úgy hivatkozva, mint “nyolc évnyi hazugságra és megcsalásra”.

A Page Six által csütörtökön megszerzett válási dokumentumokban a 36 éves modell azt állítja, hogy a 42 éves Ne-Yonak nemrégiben gyereke született a szeretőjétől. Renay hétfőn nyújtotta be a bírósági dokumentumokat, és a különválásuk dátumaként július 22-ét tüntette fel. Házasságukat “menthetetlenként írta le, és leszögezte, hogy nincs remény a kibékülésre”.

Crystal és a Grammy-győztes – akinek valódi neve Shaffer Chimere Smith – eredetileg 2016 februárjában kötötték össze az életüket. A több hullámvölgyet is megért páros két évvel később elvált, majd 2022 áprilisában újra összeházasodtak.

Kapcsolódó tartalom

Három közös gyermekük van, a 6 éves Shaffer, a 4 éves Roman és az 1 éves Isabella. Ne-Yonak van még két gyermeke, a 11 éves Madilyn és a 10 éves Mason, akik korábbi, Monyetta Shaw-val való kapcsolatából születtek. A megcsalt felesé kizárólagos felügyeleti jogot kért beadványában közös gyermekeikre.

Ajánljuk még